Träningsresor till Sävö 2018

Välkommen till en träningsweekend på vackra Sävö 2018

Fredag den 15 juni till söndagen den 17 juni

Sommaren kommer fortare än vi anar och vi vill givetvis anordna en härlig träningsweekend på Sävö även i sommar.

Sävö är en vacker skärgårdsö som ligger i kustbandet mitt emellan Trosa och Nyköping. Sävö, som är ett naturreservat, har en genuin skärgårdsmiljö och det gamla kulturlandskapet hålls levande genom att får och kor betar fritt på ön. Eftersom det är en ö krävs båt för att ta sig dit. Båtresan är dock kort eftersom ön ligger endast några hundra meter från Källviksbrygga. På Sävö finns numera endast tre bofasta familjer. Här bor du i trevliga flerbäddsrum på Sävö vandrarhem. Vi försöker att planera så att du bor tillsammans med din reskamrat.

 Mer info hittar du på www.svenskaturistforeningen.se/savo

Fredagen den 15/6 har du möjlighet att välja att åka ut med båten till ön redan vid 11.00 , äta lunch på ön och hinna njuta hela dagen, men du kan även välja att komma ut på eftermiddagen.

Under helgen kommer vi erbjuda många olika pass så som danspass, crossnature, Yoga och många andra pass, men givetvis även avkoppling i vacker skärgårdsmiljö.

Det finns möjlighet att boka massage, med massören Karin Andersson.

Karin Anklev kommer under fredagen att guida runt på ön så du får möjlighet att hitta din favoritplats att njuta på under helgen.

Hos oss har du helpension och möjlighet att ta en kopp kaffe/te eller frukt när du känner dig sugen. Alla måltider kommer vi förhoppningsvis att kunna äta ute i den lummiga trädgården eller om du önskar så tar du med din bricka med mat och äter den ner på bryggan.

Helpension 2950 Kr / 2 nätter

Du bor i mysiga flerbäddsrum i vandrarhemmet.Lakan tar du med själv om du inte väljer att hyra det på vandrarhemmet (100 kr inkl. badhandduk).

Om du har någon födoämnesallergi är det viktigt att du uppger det när du anmäler dig.

Du anmäler dig till Åsa Dahlrot via mail

asa.dahlrot@gmail.com eller telefon 076-1668724.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Arrangörerna
Karin Anklew Sävö Vandrarhem         Åsa Dahlrot Frisk och Stark  070-3101825                                                              076-1668724

 

 

Välkommen hälsar Karin & Åsa

 

Välkommen till en hälsodag för seniorer på vackra Sävö

Tisdag den 3 juli 2018

Sävö är en vacker skärgårdsö som ligger i kustbandet mitt emellan Trosa och Nyköping. Sävö, som är ett naturreservat, har en genuin skärgårdsmiljö och det gamla kulturlandskapet hålls levande genom att får och kor betar fritt på ön. Eftersom det är en ö krävs båt för att ta sig dit. Båtresan är dock kort eftersom ön ligger endast några hundra meter från Källviks brygga.

Vi åker med båten från Källviksbrygga 9.00 och lämnar Sävö ca 16.00.

Under dagen  kommer vi erbjuda Gympapass, Rörelsepass och guidad promenad runt ön.

Vi startar dagen med kaffe och smörgås, under dagen äter vi lunch tillsammans och avsluta med lite fika innan hemresan. Alla måltider kommer vi förhoppningsvis att kunna äta ute i den lummiga trädgården eller om du önskar så tar du med din bricka med mat och äter den ner på bryggan.

Åsa Dahlrot Arrangör och instruktör                                                              Har varit gruppinstruktör i Friskis och svettis under många år.Driver nu företaget Frisk och stark som erbjuder bland annat utomhusträning gärna på vackra platser som Sävö. Jag är utbildad inom friskis och svettis och crossnature och har  PT -utbildning med licens från Svenska Gymnastikförbundet och European Acti EA.

Jag älskar rörelse i alla former, träning är glädje för mig!

En dag med träning på Sävö

550 kr  Bankgiro: 5106-9870  I priset ingår båtresa, lunch, fika, träning och guidad tur på ön.

Om du har någon födoämnesallergi är det viktigt att du uppger det när du anmäler dig.

Du anmäler dig till Åsa Dahlrot via mail

asa.dahlrot@gmail.com eller telefon 076-1668724.

 

Din plats är bokad först när du betalat in avgiften.”Först till kvarn gäller”

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Arrangörer

Karin Anklew Sävö Vandrarhem      070-3101825

Åsa Dahlrot Frisk och Stark  076-1668724

Välkommen hälsar Karin & Åsa