Mina pass

Pulspasset: Fokus på kondition.Vi arbetar framför allt med kondition i kortare intervaller, var och en efter sin förmåga. Vi kommer även att arbeta med styrka och dynamisk rörlighet ute i skogen på Arnö. Från och med oktober då mörkret gör det svårt att vara i skogen, samlas vi på gräsplanen på Kryddvägen vid förskolan Saffranet.

Vi samlas på Kryddvägen vid gräsplanen bredvid förskolan Saffranets på Arnö.

Crossnature : Fokus på styrka. Vi förflyttar oss runt i skogen Max ca2 km totalt och arbetar med kondition men framför allt styrka. Vi använder vår egen kropp i totalövningar och tar hjälp varandra och av vad naturen erbjuder. Passet är 60 min.+ nedvarvning

Vi samlas i 90 kurvan på Arnö.

Morgonotta: Här startar vi dagen med fokus på styrka. Passet varieras med intervaller som HIIT, pyramider, styrkeloopar, tabata, 360 och cirkelpass. Vi använder den egna kroppen som vikt, men tar även hjälp av bildäck i vissa övningar. Passet är 45 min.

Vi samlas på Kryddvägen vid gräsplanen bredvid förskolan Saffranets på Arnö.

IMG_0435

Familjepasset : Här kan du träna tillsammans med ditt barn. Bygg upp en rörelseglädje hos ditt barn. Ni jobbar tillsammans i övningarna som tränar både kondition, styrka och viss smidighet. Barnen kommer även att få utmana dig som vuxen. Målet är skratt, gemenskap och rörelseglädje tillsammans med ditt barn. (Passar barn från ca.7 år) Barn tränar gratis.

IMG_1233

 

20160430_085339_resized                                              Dessa pass ligger inte på schemat varje vecka utan läggs in som extrapass på olika tider eller som morgonotta. Samling på Kryddvägen bredvid förskolan Saffranet.

Cirkelpass : Stationspass med kondition och styrka. Vi har viktskivor och bildäck i vissa övningar.

Styrkeloop : Loopen har fokus på styrka. Vi arbetar med hjälp av bildäck och viktskivor. Här jobbar vi igenom varje övning i 50 sek( ett varv), varv två jobbar vi med samma övningar i 40 sek och sista varvet i 30 sek.

Pyramid: Vi arbetar med olika övningar och blandar styrka med kondition. Varje övning tränas i ca 40 sek. Börjar med övning 1, sedan övning 1 och 2, sedan övning 1,2 och 3. Vi bygger på med nya övningar men repeterar alltid de innan.

HIIT(Högintensiv Intervallträning): Här tränar vi med fokus på konditions övningar. Vi arbetar intensivt med varje övning i ca 30 sek och har kort vila. Vi jobbar intensivt i max 30 min.

360-pass: Passet är uppbyggt så att vi arbetar i kroppens tre olika plan. Sagitalplanet, horisontalplanet och frontalplanet. Vi jobbar 360 grader med rotationer. Vi använder viktskivor, bildäck och andra redskap vid vissa övningar.

Tabata: Vi jobbar så många repetitioner med en övning du kan utföra med god teknik under 20 sekunder och vilar 10 sekunder. Upprepar flera varv.

Vi samlas på Kryddvägen vid förskolan Saffranet på Arnö.