Detta kan jag erbjuda…

PT-pass och PT-pass duo

Jag hjälper dig att utveckla din styrka och kondition. Jag kan även guida dig när det gäller kost och motivation.


crossnature-green-background-1

Pass i naturen: Jag erbjuder naturpass i skogen. Då tränar vi både kondition och styrka i totalövningar med den egna kroppen och med det som erbjuds i naturen. Passen är uppbyggda för att var och en ska ha möjlighet att arbeta utifrån sina mål och förutsättningar.

Crossnaturepass: Vi jobbar med styrka som fokus och använder det skogen erbjuder. I samarbete parvis och i grupp utmanar vi oss i styrka och kondition. Vi arbetar även i förflyttningar och rör oss ca. 2km under hela passet.

Morgonpass: Jag erbjuder även morgonpass utomhus i form av HIIT, styrkeloop, cirkelträning, tabata, pyramid. Vi är i bostadsområdet på passande gräs/grusplaner.

Familjepass: Träna smidighet, styrka och viss kondition med ditt barn. Umgås, träna och ha roligt tillsammans med ditt barn. Passar för barn från ca 6-12 år. Ni jobbar tillsammans i övningarna och ditt barn får möjlighet att utmana dig .

Cirkelpass : Stationspass med kondition och styrka. Vi har viktskivor och bildäck i vissa övningar.

Styrkeloop : Loopen har fokus på styrka. Vi arbetar med hjälp av bildäck och viktskivor. Här jobbar vi igenom varje övning i 50 sek( ett varv), varv två jobbar vi med samma övningar i 40 sek och sista varvet i 30 sek.

Pyramid: Vi arbetar med olika övningar och blandar styrka med kondition. Varje övning tränas i ca 40 sek. Börjar med övning 1, sedan övning 1 och 2, sedan övning 1,2 och 3. Vi bygger på med nya övningar men repeterar alltid de innan.

HIIT(Högintensiv Intervallträning): Här tränar vi med fokus på konditions övningar. Vi arbetar intensivt med varje övning i ca 30 sek och har kort vila. Vi jobbar intensivt i max 30 min.

360-pass: Passet är uppbyggt så att vi arbetar i kroppens tre olika plan. Sagitalplanet, horisontalplanet och frontalplanet. Vi jobbar 360 grader med rotationer. Vi använder viktskivor, bildäck och andra redskap vid vissa övningar.

Tabata: Vi jobbar så många repetitioner med en övning du kan utföra med god teknik under 20 sekunder och vilar 10 sekunder. Upprepar flera varv.

IMG_1233

Seniorpass sitta/stå: Ett gympapass till musik för äldre eller för dig som har svårigheter med balansen och som vill kunna sitta ner och ha stöd av en stol.

Cirkelpass senior: Ett cirkelpass för dig som vill träna upp din styrka i ett lugnt tempo med möjlighet att sitta ner under passet. Alla övningar anpassar jag utifrån var och en.

Pass på din arbetsplats: Jag erbjuder även pass i närheten av din arbetsplats. Vill ni träna styrka, kondition och rörlighet tillsammans i närheten av er arbetsplats. Kontakta mig så bygger jag ett pass utifrån era önskemål. Jag har lett pass för Oxelösunds kommun,  Miltronic ,Schneider, Vårdcentralen, kostenheten Oxelösund och Medley.

img_1536

Pass för Oxelösunds Kommun

privata-sommarhost-2016-964

Pass med Schneider

Nyköpings Kommun

Snygga och Starka en träningsgrupp

 Löpinspiration med Schneider 

Loopingpass med Oxelöenergi och Kustbostäder.

 

Crossnature med Resursteamet på Ekensberg.