Detta kan jag erbjuda…

Personligt träningspass

Jag hjälper dig att utveckla din styrka och kondition. Utomhus eller inomhus, det som passar dig bäst.


crossnature-green-background-1

Crossnaturepass: Vi jobbar med styrka som fokus och använder det skogen erbjuder. I samarbete parvis och i grupp utmanar vi oss i styrka och kondition. Vi arbetar även i förflyttningar och rör oss ca. 2km under hela passet.

Cirkelpass : Stationspass med kondition och styrka. Vi har viktskivor, bildäck och andra redskap i vissa övningar.

Styrkeloop : Loopen har fokus på styrka. Vi arbetar med hjälp av bland annat bildäck, käppar  och viktskivor. Här jobbar vi igenom varje övning i 60 sek( ett varv), varv två jobbar vi med samma övningar i 50 sek och sista varvet i 40 sek.

Pyramid: Vi arbetar med olika övningar och blandar styrka med kondition. Varje övning tränas i ca 40 sek. Börjar med övning 1, sedan övning 1 och 2, sedan övning 1,2 och 3. Vi bygger på med nya övningar men repeterar alltid de innan.

HIIT(Högintensiv Intervallträning): Här tränar vi med fokus på kondition- eller styrkeövningar. Vi arbetar i korta intervaller med varje övning .

360-pass: Passet är uppbyggt så att vi arbetar i kroppens tre olika plan. Sagitalplanet, horisontalplanet och frontalplanet. Vi jobbar 360 grader med rotationer. Vi använder viktskivor, bildäck och andra redskap vid vissa övningar.

IMG_1233

Seniorpass : Ett gympapass till musik för äldre eller för dig som har svårigheter med balansen och som vill kunna sitta ner och ha stöd av en stol.

Cirkelpass senior: Ett cirkelpass för dig som vill träna upp din styrka i ett lugnt tempo med möjlighet att sitta ner under passet. Alla övningar anpassar jag utifrån var och en.

Pass på din arbetsplats: Jag erbjuder även pass i närheten av din arbetsplats. Vill ni träna styrka, kondition och rörlighet tillsammans i närheten av er arbetsplats. Kontakta mig så bygger jag ett pass utifrån era önskemål. Jag har lett pass för Oxelösunds kommun,  Miltronic ,Schneider, Vårdcentralen, kostenheten Oxelösund ,Medley Resursteamet på Ekensberg och Tekniska divisionen.

 

img_1536

Pass för Oxelösunds Kommun

privata-sommarhost-2016-964

Pass med Schneider

Nyköpings Kommun

Snygga och Starka en träningsgrupp

 Löpinspiration med Schneider 

Loopingpass med Oxelöenergi och Kustbostäder.

 

Crossnature med Resursteamet på Ekensberg.